20201222_Campament

S’obre el procés de reserva d’entrades preferents pel Campament dels Reis d’Orient

NOTA DE PREMSA                                                                                                                         2212/2020 S’obre el procés de reserva d’entrades preferent pel Campament dels Reis de l’Orient «La Fàbrica d’Il·lusions» Les famílies empadronades amb infants de 0 a 10 anys ja poden reserva les seves entrades a www.pinedademar.cat/nadal A partir del 28 s’obrirà el procés de reserva al públic general. Les entrades sempre seran gratuïtes….

pits_-_maresme

Punts d’informació turística del Maresme

L'objectiu és dotar a les comarques de la província de Barcelona d’un major nombre de punts d’informació turística (ja siguin entitats públiques o equipaments/serveis turístics privats) que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar al turista/visitant en la seva estada.
comerç a Pineda

El comerç local de Pineda: com sempre al teu costat

L’encesa de llums a Poblenou i a Pineda Centre dóna el tret de sortida a les activitats nadalenques del municipi. Del programa d’actes destaquen la Fira de Nadal (1 i 2 de desembre), la Festa de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis. 

2-marzo

Pineda en Salsa

Balls a la  plaça Espanya de Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, .. Servei gratuït de monitors pels més petits.

Segell Biosphere Destination

Segell Biosphere Destination

A Pineda de Mar hem aconseguit l’adhesió: el Baby Center, el Mini Beach Club, l’Oficina de Turisme, la Platja dels Pescadors i la Platja de la Riera.

oficina turisme pineda de mar

La nova Oficina de Turisme

Disposa de diferents elements informatius i interactius que la fan única dins del sector turístic espanyol. Combina elements audiovisuals que generen un efecte WOW experiencial i un record de marca.

Platja gossos pineda de mar

Platja per a gossos. Tot l’any!

Si vols gaudir de la platja amb la teva mascota a Pineda ja ho pots fer de forma regulada. La platja per a gossos es troba situada al Poblenou amb uns 100 metres lineals. Es tracta d’un espai obert els 365 dies.

Baby Center Pineda de Mar

Baby Center & Mini Beach Club

Baby Center & Mini Beach Club. Aquest estiu, la Platja de Pescadors de Pineda de Mar tens dues noves activitats dirigides als més petits i a les seves famílies.