Segell Biosphere Destination

Segell Biosphere Destination

La marca “costa Barcelona” s’acredita com a Biosphere destintion

La Diputació de Barcelona ha obtingut l’acreditació que certifica que la demarcació de Barcelona compleix els requisits del segell Biosphere Destination com a destinació turística sostenible i assumeix els principis següents: Gestió sostenible, Desenvolupament econòmic i social, Conservació i millora de patrimoni cultural, Conservació ambiental, Qualitat i seguretat, Implicació del visitant.

Aquesta distinció, obtinguda després de passar una auditoria independent, l’atorga l’Institut de Turisme Responsable, organisme vinculat a la UNESCO, soci de l’Organització Mundial del Turisme i del Global Sustainable Tourism Council.

Catalunya, Sitges i la ciutat de Barcelona ja disposen d’aquesta certificació, i la demarcació de Barcelona es converteix en la primera província de Catalunya que la rep.

Biosphere Pineda

 

El segell s’atorga a les tres marques turístiques oficials que hi ha a la demarcació de Barcelona: Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona.

A Pineda de Mar tenim adherits al segell Biosphere: l’Escora, la Base Nàutica, el Baby Center, el Mini Beach Club, l’Oficina de Turisme, la Platja dels Pescadors i la Platja de la Riera.

En aquest sentit doncs Pineda de Mar assumeix la política de turisme responsable.

Al Maresme hi ha 62 empreses i serveis turístics que estan treballant per aconseguir l’adhesió Biosphere durant aquest any.

Recomanacions-bones-practiques-xxss
La-iaia-bones-practiques—A3-297x420mm-v8-EN

Categories: Pineda de Mar