El poble de Pineda de Mar

Pineda de Mar, platja i molt més… a prop de Barcelona

Poble de la Mediterrània

El poble de Pineda de Mar està situada en un entorn envejable, entre la costa del mar Mediterrani i la serra del Montnegre. Esdevé un autèntic poble de la mediterrània amb tradició marinera. De clar clima mediterrani, les brises marines que s’emmirallen en les muntanyes temperen els calorosos estius i escalfen els suaus hiverns, aconseguint un clima perfecte durant tot l’any, per gaudir de la família, de la natura i de les tradicions més populars.

Entorn ideal

L’activitat humana ha modelat el paisatge al llarg dels segles. Pineda s’ha anat transformant, d’un municipi de vinyes i oliveres arrenglerades en terrasses a camps de conreu i noves edificacions. El mosaic és divers però atractiu i hi trobem infinitat d’espècies animals i vegetals que, sens dubte, han trobat a Pineda, com a entrada principal al Parc del Montnegre, un entorn ideal.

EL POBLE MÉS AMABLE DE LA COMARCA

Pineda de Mar és una vila marinera, amb fortes i arrelades tradicions. És un municipi amable per viure-hi, amable per visitar-lo i amable per gaudir-lo.

El nostre veí i amic, Eduard Punset, en una ocasió va dir que havia decidit venir a viure a Pineda de Mar perquè és ‘’el poble més amable de la comarca’’: perquè està al costat del mar, però també de la muntanya; perquè està a prop de Barcelona, però és tranquil; perquè és un poble pensat per a les famílies, però amb una gran oferta cultural i de lleure; perquè, en definitiva, pots trobar tot el que necessites (bon clima, platja, comerços, restauració, oci…).

imatge-pineda-poblacio-destacada

Descarregar el

PLÀNOL DE PINEDA

PINEDA DE MAR TÉ TOT EL QUÈ PODEU ESPERAR I MÉS!

Pineda ofereix un ventall ampli d’opcions de gaudi per grans petits, per viure uns dies de descans i diversió.

Vila costanera

Pineda de Mar és una tranquil·la vila costanera, de tradició marinera, situada en un enclavament privilegiat de la Costa de Barcelona, entre el blau del Mediterrani i el verd del Parc Natural del Montnegre.

La proximitat i la bona comunicació amb les ciutats de Barcelona i Girona generen part del seu atractiu afegit.

Turisme familiar certificat

Aprofitant el nostre privilegiat emplaçament, entre el mar i la muntanya, a mig camí entre Barcelona i la Costa Brava, Pineda de Mar ofereix als seus visitants una àmplia oferta de serveis turístics: més de 8.000 places d’hotel, càmping i apartament que es complementen amb un munt de propostes i activitats pensades per a tota la família, com els esdeveniment de música i teatre que han esdevingut referents en el seu àmbit.

Viu Pineda!

El visitant pot passejar per les nostres platges, practicar tot tipus d’esports, gaudir en família de tots els serveis exclusius i gratuïts que ofereixen les platges de Pineda com ara el Baby Center ó el Mini Beach Club, caminar i descobrir el Parc Natural del Montnegre, endinsar-se en els orígens de Pineda a través de les rutes guiades o simplement gaudir de les terrasses dels bars i restaurants, dels parcs i dels carrers d’un poble amb molt encant.
Descobriu els comerços de proximitat, les fires comercials i d’artesania.

Platja en família

Pineda de Mar gaudeix de la marca, “Platja en família” i això garanteix que disposi d’una àmplia oferta d’oci i entreteniment per millorar i facilitar l’estada a les famílies.

Des dels seus orígens Pineda de Mar ha obtingut de la terra i el mar uns productes de gran valor gastronòmic (peix, horta, maduixes,..) que es poden degustar a taula en la seva variada oferta de restauració.

Banners-aparcaments
Banners-mercats
Banners-planolpineda