20201222_Campament

S’obre el procés de reserva d’entrades preferents pel Campament dels Reis d’Orient

NOTA DE PREMSA                                                                                                                         2212/2020

S’obre el procés de reserva d’entrades preferent pel Campament dels Reis de l’Orient «La Fàbrica d’Il·lusions»

  • Les famílies empadronades amb infants de 0 a 10 anys ja poden reserva les seves entrades a www.pinedademar.cat/nadal
  • A partir del 28 s’obrirà el procés de reserva al públic general. Les entrades sempre seran gratuïtes.

S’ha obert el període de reserva d’entrades preferent pel Campament dels Reis de l’Orient a Pineda de Mar que s’ubicarà a l’Escola Sant Jordi els dies 2, 3 i 4 de gener. Des d’avui fins el dia 27 de desembre les famílies empadronades al municipi amb infants a càrrec d’entre 0 i 10 anys poden aconseguir les seves entrades per visitar el campament. Poden fer-ho entrant a la web www.pinedademar.cat/n introduint el seu DNI (de la mare, pare o tutor legal) i escollint dia i hora disponibles. Un cop validat el procés les entrades s’enviaran per correu electrònic, així que és recomanable mirar tant la safata d’entrada com la safata de correu no desitjat.

El formulari de reserva d’entrades també inclou un apartat per aportar informació dels infants que visitaran el campament. Amb aquestes dades els nens i nenes podran viure una experiència més real dins de l’espectacle.

Per a les persones que no tinguin connectivitat a internet a casa poden acudir a fer la seva reserva a l’Oficina de Turisme (divendres 9.30 a 13.30 h; dissabtes i diumenges de 9.30 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h) o bé a Can Comas (dilluns a divendres de 9 a 14 h).

A partir del 28 de desembre la plataforma de reserva d’entrades s’obrirà al públic general amb els dies i sessions disponibles. Es podrà visitar de forma gratuïta.

Campament dels Reis d’Orient «La fàbrica d’Il·lusions»

Els dies 2, 3 i 4 de gener l’Escola Sant Jordi albergarà el campament dels Reis d’Orient «La fàbrica d’Il·lusions». Es tracta d’un espai des d’on els ajudants de Ses Majestats acabaran de planificar el repartiment de regals de tots els nens del municipi. Melcior, Gaspar i Baltassar han volgut agrair la col·laboració del poble de Pineda convidant a tots els nens i nenes a conèixer de primera mà com preparen la nit més màgica de l’any. Les visites al campament s’organitzen per hores i grups, seguint tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats. En aquesta visita els nens podran gaudir de diversos espais i espectacles i podran deixar la seva carta als Reis de l’Orient.

Categories: Pineda2