Pineda de Mar inaugura el nou Skatepark

Pineda de Mar inaugura el nou Skatepark amb una jornada amb classes, Jam Sessions i una exhibició d’skateboard de Danny León

  • Dissabte 12 de juny des de les 10 del matí el nou equipament esportiu acollirà tallers, classes i exhibicions.

Aquest dissabte 12 de juny l’ajuntament de Pineda de Mar organitza una jornada molt especial per inaugurar de forma oficial el nou skatepark del municipi. El nou equipament esportiu municipal situat a Rambla Catalunya va començar a rebre patinadors i patinadores fa unes setmanes un cop es van enllestir les obres d’acondicionament de la zona. Amb aquesta jornada es vol donar a conèixer el nou espai a tota la ciutadania i en especial als amants dels esports de lliscament de Pineda de Mar i rodalies.

Des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda el nou skatepark acollirà diverses classes tant d’iniciació com de nivell avançat de diferents estils i disciplines com monopatí, cruiser, surfskate, roller freestyle i skateboarding. També Jam sessions i jocs i premis pels millors trucs. Per últim a partir de les 18.30 h els assistents podran gaudir de l’exhibició de Danny León, un dels principals skaters de l’estat i conegut internacionalment.

En el procés d’organització d’aquesta jornada han participat de manera activa patinadors de Pineda que també van estar presents en el procés participatiu al que es va decidir el disseny d’aquest nou skatepark. Gràcies a la seva col·laboració els i les assistents a la jornada podran gaudir de dues Jam Sessions amb participació de rollers freestyle del circuit professional i d’una exposició fotogràfica que rememora l’antic skatepark de Pineda de Mar.

Les classes organitzades són totes gratuïtes i és necessària inscripció prèvia omplint el formulari d’inscripció que trobareu a les webs www.pinedademar.cat/rollerblading/ i www.pinedademar.cat/surfskate/. Per a més informació sobre aquestes inscripcions podeu contactar amb l’Espai jove Can Jalpí per Whatsapp (660527750) o Instagram (@canjalpi_espaijove).

Categories: Pineda2