20211027_FestivalCinemart

Torna el Festival Internacional de Curts de Pineda de Mar

  • Del 2 al 6 de novembre L’Auditori de Pineda acollirà la setena edició del festival amb una selecció de 28 curts espanyols, francesos i també d’Uruguai.

Després d’una aturada obligada per la pandèmia torna el Festival Internacional de Curts de Pineda de Mar. Enguany es celebrarà del 2 al 6 de novembre a l’auditori del municipi. El festival arriba a la seva setena edició amb una selecció de 28 curtmetratges d’entre els més de 800 que s’han presentat a concurs. La programació inclou títols produïts al nostre país, però també a França i a Uruguai. Tots ells es podran veure de forma gratuïta.

Lliurement de premis

La gala de lliurament de premis del VII Festival Internacional de Curts de Pineda de Mar es celebrarà el dissabte 6 de novembre a les 8 del vespre. En ella es donaran a conèixer els títols que obtenen els premis a millor comèdia, millor curt d’animació i també el premi Vila de Pineda. També s’entregarà el premi del públic. Aquest serà el resultat de la votació popular que es recollirà en cada sessió al mateix auditori.

Des de l’Associació Cinemarts, organitzadors del festival, s’anima a la ciutadania a acudir al festival i tornar a recuperar la passió pel cinema amb històries que ens faran riure, plorar i sobretot reflexionar.

Categories: Pineda2