La Mostra

XIX Mostra de Teatre Amateur de Catalunya

La XIX Mostra de Teatre Amateur de Catalunya tindrà 70 espectacles i serà la més internacional de totes

Del 28 d’abril a l’1 de maig es farà la XIX edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya. Pineda es convertira novament en la capital del teatre amb una programació molt àmplia i cap a 70 espectacles diferents en espais diferents del municipi. La novetat d’enguany és la participació de companyies d’arreu de Catalunya però també d’altres punts de l’Estat, i també de França, Itàlia, Bèlgica o Lituània, entre altres.

L’altre novetat és que per primer cop coincidirà amb el ‘Pineda Mar de Flors, que tindrà les seves composicions florals dedicades al món del teatre. En total es podran veure diverses composicions florals i fins i tot, petits espectacles teatrals en el marc floral que hagin fet els artistes.

El president de la Federació de Grups de Teatre Amateur, Toni Font, ha dit durant la Mostra «també s’entregaran els Premis Arlequí perquè és una bona oportunitat fer-ho a Pineda, ja que el món del teatre s’aplega en aquest certamen». El dia central de la Mostra i l’entrega de premis és el diumenge dia 30 d’abril.

Font: Ràdio Pineda

Categories: Pineda2