null

AMB AVIÓ

Pineda de Mar és un municipi que compta amb una excel·lent comunicació aèria, ja que està situada a mig camí entre Barcelona i Girona, aproximadament a uns 50 km de cadascuna, i ambdues capitals tenen aeroport: el del Prat de Llobregat a Barcelona i el de Girona-Costa Brava a Girona.
null

AMB COTXE PARTICULAR

Des de qualsevol punt del nostre país es pot arribar a Pineda de Mar en transport privat mitjançant les xarxes existents:

Per la N-II
Per l’autopista C-32 (sortides 122 i 124).
Per l’autopista AP-7 connectant amb la N-II.

Mapa aparcament

null

AMB TREN

El nostre municipi té una estació de la línia C-1 de RENFE amb una freqüència de pas de 30 minuts en direcció Maçanet/Blanes i també en direcció Barcelona/L’Hospitalet de Llobregat. Podeu consultar els horaris a

Horaris

null

AMB AUTOCAR

Disposem de diverses línies de bus que connecten Pineda de Mar amb altres municipis propers, així com amb Barcelona i els aeroports de Girona i Barcelona. Podeu consultar els horaris i les parades a la pàgina web www.barcelonabus.com

TRANSFER AEROPORT DE BARCELONA

Horaris

null

AMB TAXI

Es pot arribar a Pineda de Mar i desplaçar-te a altres destinacions amb taxi. Podeu consultar els preus

Preus

TRANSPORT INTERN

Existeixen tres modalitats de transport urbà a Pineda de Mar

XINO-XANO

El Xino-Xano, constitueix un agradable mètode de transport durant els mesos d’estiu, i s’ha convertit en una atracció turística més.

Es tracta d’un tractor decorat a manera de màquina de tren que remolca dos o més vagons. Fa un recorregut per les zones turístiques de la població des de maig fins a octubre.

Veure Horaris

Més informació a “trenes turísticos”

xino xano pineda

SERVEI D'AUTOBUS

El servei d’autobús compta amb una línia que enllaça les poblacions de Pineda de Mar i Calella, amb nombroses parades en diferents punts d’ambdós municipis.

La línia funciona de dilluns a divendres, de 6,40 a 21,20 hores, amb una freqüència de pas de vint minuts, i els dissabtes, de 9,20 a 18,20 hores, cada hora.

Disposem de diverses línies de bus que connecten Pineda de Mar amb altres municipis propers, així com amb Barcelona i els aeroports de Girona i Barcelona. Podeu consultar els horaris i les parades a la pàgina web www.barcelonabus.com

SERVEI DE TAXIS

Taxi Pineda de Mar

Plaça Estació, 08397 Pineda de Mar, Barcelona, Spain
Indicacions
Telèfon: 937 67 21 93

Pineda de Mar compta també amb un eficaç servei de taxis, tenen un servei especial per a minusvàlids i vehicle de 7 places (sempre sota reserva), també disposen de vehicles de 4 i 5 places.

Hi ha dues parades on són fàcilment localitzables, la primera se situa a la plaça de l’Estació i l’altra a la plaça del Pilar del Poblenou.

Podeu contactar per telèfon al número 937672193 o 937660062, el mail de contacte és info@taxipineda.com i la seva web www.taxipineda.com.

DESCARREGA'T L'APLICACIÓ APARCARe

Adquireix un tiquet pel temps que desitgis, i quan marxis, sol·licita la devolució de l’import que no hagis utilitzat! Paga només el just!

aparcare

Descobreix la nova

OFICINA DE TURISME