Festa Major 2021

Pineda de Mar presenta el programa de Festa Major amb concerts a l’Espai Sant Jordi

 

  • La Festa Major de Pineda es celebrarà del 26 al 29 d’agost, amb activitats per a tots els públics adaptats a les mesures Covid.
  • Del 15 al 19 d’agost les persones empadronades podran prereservar entrades dels concerts. A partir del 21 podrà fer reserva el públic general. 

 

Després de que l’any passat no es poguessin celebrar, Pineda de Mar recupera els actes de Festa Major. Entre el 26 i el 29 d’agost el municipi es tornarà a engalanar i a oferir activitats per a tots els públics i adaptats a les mesures vigents contra la pandèmia. Davant possibles canvis que puguin produir-se degut a les millores de les dades epidemiològiques, el programa que es presenta avui pot patir canvis en el format i aforaments. En aquest sentit el consistori ha treballat per poder planificar els principals actes de festa major en diverses situacions i escenaris.

 

Concerts a l’Espai Sant Jordi

L’Espai Sant Jordi, a l’escola municipal Sant Jordi, serà l’escenari principal musical de la festa major. Durant els quatre dies de festa major albergarà sis concerts amb capacitat per a 600 persones. El mateix dia 26 d’agost, poc abans de les 10 de la nit s’hi farà la salutació de Festa Major seguit del concert amb Cachitos de Centauro. Divendres 27 serà el torn de l’Orquestra Meravella que oferirà un concert de tarda a les 19.30 h i un segon passi de nit a les 23 h.  Dissabte 28 a les 19.30 h els més menuts i les seves famílies podran gaudir del concert del Pot Petit. Per la nit, a les 23 h, Albert Martínez Band oferirà un concert tribut als anys 80. Posaran el punt i final a les actuacions d’aquest espai l’Orquestra Rosaleda el diumenge 29 a les 20 h. 

 

Reserva d’entrades

 

L’accés als concerts serà gratuït, però per complir les normes d’aforament i distància caldrà reservar entrada. 

 

Del 15 al 19  d’agost les persones empadronades al municipi podran prereservar en línia a www.pinedademar.cat o per telèfon, de 10 a 14 h a l’Oficina de Turisme al 93 762 50 38.

 

A partir del 21 d’agost s’obrirà reserva per al públic general, també en línia a www.pinedademar.cat o bé per telèfon, de 10 a 14 h a Can Comas al 93 767 15 60  (ext. 6401).

 

Festaxic: la Festa Major dels petits

Pensant en les famílies, també es recuperen els actes pensats pel públic infantil i que s’engloben dins la Festaxic de Pineda: globatada i xupinadeta,  la xeringada, la festa de l’escuma, espais per a nadons i jocs tradicionals,  tallers de pintura, de bombolles,…

 

Entitats i associacions municipals 

La celebració de la Festa Major 2021 no seria possible sense la col·laboració i implicació de les entitats i associacions municipals que completen el programa d’activitats. Així tornen els actes tradicional de la festa com les ofrenes i oficis, les sardanes, els gegants, els castells, els tornejos de bàsquet, petanca, bitlles i escacs, la tirada de l’art de pesca, la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Pineda, el Ral·li Fotogràfic, la Transpinedenca, etc. D’altra banda el Consell de Joves ha decidit no realitzar les Barrakes degut a les restriccions COVID tot i que estan treballant en activitats adreçades pels joves pel darrer trimestre de l’any.

 

 

 

Recinte firal al passeig marítim

Al passeig marítim, des de l’estació de tren fins el pont de la Riera, hi trobarem el recinte firal, que estarà obert des de divendres 20 fins diumenge 29 d’agost. Dimecres 25 d’agost els visitants podran gaudir d’un 2×1 a totes les atraccions Aquestes, juntament amb la resta de parades, tindran més separació entre elles per tal d’evitar aglomeracions. 

Descarrega el programa

 

Categories: Pineda de Mar