oficina turisme pineda de mar

La nova Oficina de Turisme

Fa un any, s’iniciava un projecte per reformar la planta baixa de l’ajuntament de Pineda de Mar amb l’objectiu d’ubicar-hi la nova oficina de turisme del destí.

Els propòsits es basaven en crear un espai diàfan amb pantalles amb continguts interactius i un mostrador d’informació. Després d’un any de treballs, aquesta oficina de turisme és tota una realitat i hem aconseguit plasmar  l’evolució de Pineda de Mar en el transcurs de la història, així com informar dels punts d’interès i les activitats culturals i d’oci que es fan a la població.

Oficina de turisme Pineda de Mar

La nova Oficina de Turisme de Pineda de Mar disposa de diferents elements informatius i interactius que la fan única dins del sector turístic espanyol. Combina elements audiovisuals que generen un efecte WOW experiencial i un record de marca amb solucions que comptabilitzen fluxos de visitants i registren comportaments d’aquets.

Entre els elements instal·lats a l’oficina, es troben vídeo walls de gran format amb realitat augmentada, que conviden el visitant a interactuar, tòtems informatius que permeten consultar de manera particular itineraris, obtenir dades sobre la població o accedir a ofertes gastronòmiques, culturals, etc. de la localitat i fins i tot, faciliten l’enviament de postals interactives i compartir-les a les xarxes socials.

Ningú no hauria imaginat que una oficina de turisme tingués un espai dedicat als nens, en què aquests poden participar en diferents jocs digitals que els ajuden a conèixer els diferents elements simbòlics del municipi. Un destí certificat en Turisme Familiar que ofereix elements clarament destinats a un públic infantil.

A Pineda de Mar, entenem i sabem que existeix un canvi de paradigma en les nostres oficines de turisme. Aquesta, és una necessitat que aviat i cada vegada més començaran a reclamar els turistes i visitants i, ja que moltes empreses privades del sector van un pas per davant, Pineda de Mar, no pot quedar-se enrere i ha convertit aquest repte en una oportunitat del destí.

Des de la pròpia oficina de turisme, volem oferir un valor amb informació turística de qualitat I innovadora per alinear així el món físic i el digital i generar una experiència diferenciada als visitants perquè es converteixin en veritables protagonistes.

Categories: Pineda de Mar