XXIX Jornades del Bacallà

Pineda de Mar celebra la 29ª edició de les jornades del bacallà amb la participació de dotze restaurants

  • Es podran degustar plats elaborats des del 25 de març fins el 2 d’abril

  • La inauguració la farà l’alcalde de Pineda a les 12h al restaurant

can Formiga

Pineda de Mar celebra la 29ª edició de les Jornades del Bacallà, amb la participació de dotze restaurants del municipi, que des del 25 de març i fins el dia 2 d’abril tindran a la seva carta diferents plats cuinats amb el bacallà com a protagonista.

Els dotze restaurants que s’han apuntat a l’edició de 2022 elaboraran una àmplia oferta gastronòmica de gran qualitat, que es podrà degustar al llarg d’aquests dies en els àpats de migdia i de nit.

Les jornades donaran el tret de sortida el proper 25 de març i s’elaboraran més d’una trentena de plats diferents fets amb bacallà, acompanyat, en la seva majoria amb productes de proximitat i de temporada.

Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà confitat amb crema de pèsols, bacallà amb “mojopicón” de maduixes, bacallà micuit, a la mel, a l’ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d’all, amb tempura.

Sens dubte, és una molt bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local
i potenciar les tradicions de la nostra vila.

La inauguració de les jornades serà el divendres 25 d’abril, a les 12 del migdia, al restaurant Can Formiga, del carrer Església, 104 de Pineda de Mar, amb la intervenció de l’alcalde del municipi, Xavier Amor, que estarà acompanyat de les regidores i dels regidors de l’Ajuntament, del president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquím Arnó, així com dels representants dels restaurants que hi participen.

WhatsApp Image 2022-03-01 at 10.40.56 bacallaflyerokxxss caraxxss

Categories: Pineda2