Cartell-A3-Fira-Nadal-post

Pineda de Mar dóna la benvinguda a les festes de Nadal amb l’encesa de llums

  • L’encesa de llums a Poblenou i a Pineda Centre dóna el tret de sortida a les activitats nadalenques del municipi.

  • Del programa d’actes destaquen la Fira de Nadal (1 i 2 de desembre), la Festa de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis. 

Abans de la fira de nadal, el proper divendres 30 de novembre tindrà lloc la tradicional encesa de llums de Nadal que dóna inici a la campanya d’actes i activitats de Nadal. Des de divendres fins a la Nit de Reis hi ha preparades més de 50 activitats arreu del municipi i per tots els públics.

El programa de l’encesa de llums de Nadal es celebrarà als principals eixos comercials del municipi. A Poblenou l’encesa es realitzarà a les 17.30 h a la Plaça Nova. Mitja hora abans, a les cinc de la tarda l’Associació de Veïns Unió de Poblenou oferirà una xocolatada popular a la mateixa plaça. Els actes comptaran amb animació dels personatges Disney i del Pare Noel i amb inflables pels més menuts, a càrrec de Gent de Pineda.

A Pineda Centre els actes es centraran a Plaça Catalunya i a Plaça Espanya. A partir de les 17 h, a Plaça Catalunya. Gent de Pineda organitza una xocolatada popular  que comptarà amb la visita del Pare Noel. Hi haurà també Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Juvenil de la Parròquia de Santa Maria de Pineda de Mar. Tot seguit, a les 17.30 h, els assistents podran gaudir d’un espectacle de Pastorets en Titelles. A les 18.30 h començarà oficialment la campanya de Nadal a Pineda amb l’encesa de llums. A les 18.45 h els actes es traslladaran a Plaça Espanya, on s’inaugurarà la Pista de Patinatge a càrrec del Club de Patinatge Artístic de Pineda de Mar. Els actes conclouran a les 19 h amb un espectacle de pirotècnia.

Fira de Nadal arriba a la novena edició

Dissabte 1 i diumenge 2 es celebrarà una nova edició de la Fira de Nadal. Enguany es celebrà la novena edició de la fira que comptarà amb més de 100 artesans, degustacions de productes,  tallers gratuïts i demostracions d’oficis, animació amb els personatges Disney i el Pare Noel, espectacles musicals i Tió gegant solidari.

Festa de Cap d’Any i Cavalcada de Reis

El programa inclou els actes imprescindibles com la Festa de Cap d’Any a Plaça Catalunya a partir de les 23.30 h, o la cavalcada de Reis Mags. També inclou altres tradicionals com les representacions de Els Pastorets de Pineda al CCR o la Banyada de Cap d’Any a la Platja dels Pescadors.

Cartell A3 Fira Nadal

El públic familiar podrà gaudir de la Pista de Patinatge a la Plaça Espanya fins al 6 de gener. També trobaran una nova zona d’inflables gratuïts a Cal Vedat (Poblenou) del 21 de desembre al 5 de gener que es sumarà a l’oferta del parc d’activitats infantil de Plaça de les Mèlies.

Veure el programa d’activitats: Programa

Categories: Pineda de Mar