Cartell-A3-Fira-Nadal-post

Pineda de Mar dóna la benvinguda a les festes de Nadal amb l’encesa de llums

  • L’encesa de llums a Poblenou i a Pineda Centre dóna el tret de sortida a les activitats nadalenques del municipi.

  • Del programa d’actes destaquen la Fira de Nadal (30 de novembre i 1 de desembre), la Festa de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis. 

Abans de la fira de nadal, el proper divendres 29 de novembre tindrà lloc la tradicional encesa de llums de Nadal que dóna inici a la campanya d’actes i activitats de Nadal. Des de divendres fins a la Nit de Reis hi ha preparades més de 50 activitats arreu del municipi i per tots els públics.

El programa de l’encesa de llums de Nadal es celebrarà als principals eixos comercials del municipi. A Poblenou l’encesa es realitzarà a les 17.30 h a Cal Vedat. Mitja hora abans, a les cinc de la tarda l’Associació de Veïns Unió de Poblenou oferirà una xocolatada popular a la mateixa plaça. Els actes comptaran amb animació dels personatges Disney i del Pare Noel i amb inflables pels més menuts, a càrrec de Gent de Pineda.

A Pineda Centre els actes es centraran a Plaça Catalunya i a Plaça Espanya. A partir de les 17 h, a Plaça Catalunya. Gent de Pineda organitza una xocolatada popular  que comptarà amb la visita del Pare Noel. Hi haurà també Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Juvenil de la Parròquia de Santa Maria de Pineda de Mar. Tot seguit, a les 17.30 h, els assistents podran gaudir d’un espectacle de Pastorets en Titelles. A les 18.30 h començarà oficialment la campanya de Nadal a Pineda amb l’encesa de llums. A les 18.45 h els actes es traslladaran a Plaça Espanya, on s’inaugurarà la Pista de Patinatge a càrrec del Club de Patinatge Artístic de Pineda de Mar.

.

Fira de Nadal arriba a la novena edició

Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre es celebrarà una nova edició de la Fira de Nadal. Enguany es celebrà la novena edició de la fira que comptarà amb més de 100 artesans, degustacions de productes,  tallers gratuïts i demostracions d’oficis, animació amb els personatges Disney i el Pare Noel, espectacles musicals i Tió gegant solidari.

Festa de Cap d’Any i Cavalcada de Reis

El programa inclou els actes imprescindibles com la Festa de Cap d’Any a Plaça Catalunya a partir de les 23.30 h, o la cavalcada de Reis Mags. També inclou altres tradicionals com les representacions de Els Pastorets de Pineda al CCR o la Banyada de Cap d’Any a la Platja dels Pescadors.

Fira de Nadal

El públic familiar podrà gaudir de la Pista de Patinatge a la Plaça Espanya fins al 6 de gener. També trobaran una nova zona d’inflables gratuïts a Cal Vedat (Poblenou) del 21 de desembre al 5 de gener que es sumarà a l’oferta del parc d’activitats infantil de Plaça de les Mèlies.

Veure el programa d’activitats: Programa

Categories: Pineda de Mar