Espai diàfan amb pantalles amb continguts interactius i un mostrador d’informació.

La nova Oficina de Turisme de Pineda de Mar disposa de diferents elements informatius I interactius que la fan única dins del sector turístic espanyol. Combina elements audiovisuals que generen un efecte WOW experiencial i un record de marca amb solucions que comptabilitzen fluxos de visitants i registren comportaments d’aquets.

Entre els elements instal·lats a l’oficina, es troben vídeo walls de gran format amb realitat augmentada, que conviden el visitant a interactuar, tòtems informatius que permeten consultar de manera particular itineraris, obtenir dades sobre la població o accedir a ofertes gastronòmiques, culturals, etc. de la localitat i fins i tot, faciliten l’enviament de postals interactives i compartir-les a les xarxes socials.

Espai diàfan amb pantalles amb continguts interactius i un mostrador d’informació.

logo-pi

Certificat Biosphere:

Estem aquí per ajudar-te!

OFICINA DE TURISME

null

FARISTOL INTERACTIU

Un faristol interactiu que recull informació local d’interès pel qual el visitant pot navegar en funció dels seus interessos.
null

PANTALLA INFORMATIVA

El canal a través del qual es vol mantenir informat al visitant de les principals notícies, esdeveniments, fets destacats…
null

ZONA INFANTIL INTERACTIVA

Pantalla Full HD interactiva amb continguts infantils amb l’objectiu d’entretenir i divertir als infants en la seva visita a l’oficina.
null

POSTALS INTERACTIVES

Obrim una finestra a les xarxes socials perquè l’usuari pugui difondre imatges atractives de la ciutat durant la seva visitar.
null

VIDEOWALL PENSAMENTS

Em aquest videowall es difondrà un contingut innovador. També amb un sensor de persones per veure i llegir pensaments.

Escoltem les teves propostes de millora d’aquest servei

Contacta amb nosaltres per més informació

Contacte - CAT