Experiències

Via Marina, resseguint el Camí de St. Jaume

Rutes a peu platja

Via Marina, resseguint el Camí de St. Jaume

Punt de partida:  Com que és una ruta circular es pot iniciar a qualsevol punt, però recomanem el Parc Infantil davant la platja Poblenou o la Base Nàutica a la Platja dels Pins.

Punt d’arribada: El mateix

Distància: 5 km (anar i tornar)

Durada: aproximadament 30’

Itinerari: Itinerari que transcorre pel passeig marítim de Pineda de Mar, entre Calella i Santa Susanna i que s’inclou en la Via Marina del Camí de Sant Jaume, tram de l’Alt Maresme.

Punts d’interès:

  1. 1.  Platja dels Pins: Elements biosaludables, pineda natural protegida, zona de descans i ombra natural i Base Nàutica.

2.  Platja dels Pescadors: Búnquer (visible segons moviments naturals de la sorra de la platja), reclam turístic “Lletres gegants de Pineda de Mar”. Caseta blava “Barraca i Cofradia de Pescadors” i zona de barques tradicionals.

3. Platja de la Riera: És una platja tranquil·la on es respira un ambient familiar i relaxat. Permet gaudir d’un passeig amb ombres i zones enjardinades que convida a la reflexió i a la calma.

4. Platja de Poblenou: Elements biosaludables, platja de gossos, parc infantil adaptat, parc de cal·listènia, Búnquer (al costat de la platja dels gossos)

Recomanacions:

Seguiu les fites de color blau indicant la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Porteu calçat còmode i proveïu-vos d’aigua.

Descripció:

Ruta pel passeig marítim de Pineda de Mar entre els municipis de Calella i Santa Susanna amb espais biosaludables, parcs infantils i zones d’ombra per fer el recorregut més agradable. Totalment pla entre la via del tren i la costa.