Experiències

Coll de Palomeres / Puig d’Hortsavinyà / Sant Pere de Riu / Pineda de Mar

Esportiva, Rutes BTT

Coll de Palomeres / Puig d’Hortsavinyà / Sant Pere de Riu / Pineda de Mar

En aquesta ruta trobaràs diferents varietats de vegetació i boscos. És una ruta entretinguda amb diferents camins i canvis de muntanyes. Les vistes que trobaràs al principi de la ruta, seran la Vall de la Tordera i la Selva, des de 700 metres d’alçada, i darrera d’aquests la muntanya Canigó i els Pirineus.

Durant la ruta podràs gaudir de veure la capella de l’Erola, seguida d’una baixada que et farà sentir l’adrenalina rodejada de precioses muntanyes que envolten el camí cap a Coll de Porc i Quatre Camins. Tot això anant direcció cap a Sant Pere de Riu, que ja podràs gaudir de les vistes al mar.

Un cop en terreny pinedenc, et submergiràs en el paisatge de la Font del Ferro per sortir camí de la riera de Pineda i per l’antic camí de Can Cornet, i en aquest punt podràs veure el campanar de l’Església barroca de Santa Maria (s. XVII), recorrent la meravellosa Pineda i els seus carrers, trobaràs la masia Can Comas (s. XVIII). Seguint amb la ruta, amb una construcció noucentista podràs veure la biblioteca Serra i Moret, a la plaça de les Mèlies. I baixarem gaudint de les vistes del carrer de Mar per arribar a la platja de Pineda, després creuràs la via del tren per gaudir-la encara més.

En aquesta ruta de 16 km trobaràs tres pujades curtes (50m) que faran d’escalfament per gaudir de la ruta sense problemes.

Més info

Fitxa tècnica:

Coll de Palomeres / Puig d’Hortsavinyà / Sant Pere de Riu / Pineda de Mar
Distància: 16.800 mts
Temps aproximat: 1:25 h

R43-mapa-santpere
R43-perfil-santpere