Activitats

Parc infantil adaptat

Esport, Família, Platja, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

El parc de 600 m² compta amb gimnàs a l’aire lliure i està situat a la platja de Poblenou

La instal·lació, situada al tram de passeig Marítim de les antigues pistes de tenis de primera línia de mar, té més de 600 m² i està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, amb accés directe a la platja. Al recinte hi ha una gran zona verda, un parc infantil i el gimnàs al ras, i està lliure de barreres arquitectòniques.

Un gran parc adaptat a infants amb discapacitats

 

El parc, que compleix amb la normativa vigent i té el terra de goma, consta d’una àrea de 48 metres de llarg i 13 d’ample, especialment dedicada al joc inclusiu, que integra infants de totes les edats i totes les capacitats. L’element principal del nou parc representa un vaixell que inclou diversos elements adreçats a infants amb patologies puguin gaudir d’aquest nou espai lúdic.

Una rampa per facilitar el trànsit a infants amb cadira de rodes, un relleu adient per al joc dels nens amb molts tipus de discapacitat, dos gronxadors adaptats i un carrusel accessible d’integració complementen una instal·lació absolutament integradora. A més, s’hi han habilitat rectangles amb diferents textures, molt adients per al treball amb nens i nenes amb paràlisi cerebral, espina bífida, lesions de medul·la i tumors encefàlics. D’altra banda, i pensant en la calor de l’estiu, diversos triangles de tela fan ombra a les persones usuàries.

El primer gimnàs a l’aire lliure de l’Alt Maresme

 

El Parc incorpora també un espai per fer-hi esport amb maquinària a l’aire lliure, i es converteix en el primer d’aquestes característiques de la comarca. Aquest espai també té en compte a les persones amb problemes de mobilitat, atès que dels 10 aparells d´exercici que s’hi ha instal·lat , dos estan dissenyats per poder fer-los servir des d’una cadira de rodes.