Activitats

La Mostra Nacional de Teatre Amateur

Cultura, Festivals, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

La Mostra Nacional de Teatre Amateur

En una dotzena d’espais de la localitat, com per exemple, el nou Auditori de Pineda i els escenaris del Centre Cultural Recreatiu de Pineda (Sala Gran, Sala Tívoli i Sala Polivalent), així com diferents equipaments polivalents de Pineda, com l’Espai Mèlies-Sara Llorens.
Les representacions a peu de carrer són gratuïtes. Per la resta de representacions als diferents escenaris, el preu de l’entrada és de 3 euros per a cadascuna de les representacions, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per als quatre dies de La Mostra per 10 euros.

La Mostra de Pineda reuneix una setantena d’agrupacions de teatre amateur que ofereixen una vuitantena de representacions en diferents formats i gèneres teatrals, al llarg d’una setmana. La Mostra Nacional de Teatre Amateur s’ha consolidat com un dels principals espais de trobada per a les companyies de teatre amateur o no professional de Catalunya. Els actors i les companyies disposen d’un gran aparador per mostrar les seves obres. Complementen La Mostra activitats paral·leles, com les xerrades d’actors i de directors teatrals de renom en el món del teatre.

Organitza: l’Ajuntament de Pineda de Mar, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Col·labora: Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya