Activitats

Llegendes en família – Hola familia

Família, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Llegendes en família, Catalunya, Hola Família!

Catalunya aposta pel turisme familiar amb la gran acció promocional conjunta “Catalunya, Hola Família”, sota la qual s’ofereixen dos caps de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. Hi participen 24 destinacions turístiques i 223 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya. Les destinacions de costa entre les que es troba Pineda de Mar celebren aquesta acció els dies 21 i 22 d’abril.

En la primera edició d’aquesta campanya s’ha triat el tema ‘Llegendes en família’, per emfasitzar en la història i la mitologia catalanes. Pineda de Mar té com a personatge llegendari  “el jove Pirata Dragut“.

S’ha creat una aplicació mòbil que es podrà descarregar gratuitament el cap de setmana del 21 i 22 d’abril i que permetrà buscar els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran a les platges, places, parcs … de Pineda de Mar.

El jove Pirata Dragut i altres éssers màgics

El tema escollit ha estat «Llegendes en Família», fa èmfasi en la història i la mitologia del nostre territori. En aquest sentit, l’app gratuita, “Llegendes en família”, que es podrà descarregar al llarg de tot el cap de setmana, permetrà buscar i “caçar” a Pineda de Mar, al jove Pirata Dragut i altres éssers màgics.

L’Ajuntament i els establiments participants han preparat un cap de setmana ple de sorpreses i activitats pels seus visitants: descomptes en l’allotjament, gratuïtats, tallers, sortides, menús especials als restaurants…amb l’objectiu que les famílies amb infants d’entre 2 i 12 anys gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.

Pineda de Mar ofereix un programa ple d’activitats

Pineda de Mar ofereix un programa molt atractiu ple d’activitats molt interessants, com ara, la ruta teatralitzada que surtirà des de l’oficina de turisme, dissabte i diumenge al matí, o els tallers temàtics que el visitant trobarà a plaça Espanya.

Al llarg de tot el cap de setmana, el nostre emblemàtic trenet, el xino-xano, funcionarà gratuïtament per facilitar l’afluència de més visitants, fent la seva ruta habitual.

Amb l’app “Llegendes en família”, tothom podrà buscar els éssers mitològics seguint les fletxes indicatives, fotografiar-los, capturar-los i reproduir-los on vulgui. Un cop capturats tots aquests éssers —són 25 en total— cal portar el telèfon a l’oficina de turisme i mostrar la condecoració obtinguda (indica que s’han capturat tots els éssers). El condecorat rebrà un premi com a recompensa. Aquest premi el podrà recollir a l’oficina de turisme .

L’app “Llegendes en faília” és gratuïta i no demana registrar-se. Els nens i tot aquell que vulgui jugar se l’ha de descarregar.

El 50% de les vegades surt el nostre personatge llegendari (pirata dragut), i l’altre 50% seran caçats els altres personatges llegendaris.

Quan es cacen els 25 personatges, els nens poden anar a recollir el premi a la nostra oficina de turisme. El premi serà una bossa de cotó (motxilla pinta i colorea) amb uns retoladors per pintar roba.

Per a més info: