Activitats

Llegendes en família – Hola familia

Família, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Llegendes en família, Catalunya, Hola Família!

Catalunya aposta pel turisme familiar amb la gran acció promocional conjunta “Catalunya, Hola Família”, sota la qual s’ofereixen un cap de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. Hi participen destinacions turístiques i empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya. Les destinacions de costa entre les que es troba Pineda de Mar celebren aquesta acció dels dies 7 al 9 de juny.

DESCARREGA’T L’APP ‘LLEGENDES EN FAMÍLIA’

Anima’t a buscar els éssers llegendaris catalans amb l’app de realitat augmentada LLEGENDES EN FAMÍLIA. Baixa l’app —és gratuïta—, Pineda de Mar és una de les destinacions turístiques familiars on viuen els personatges de llegenda i on comença a jugar. Un cop els hagis capturat tots, a la oficina turística et donaran un premi.

L’app Llegendes en Família estarà activa del 7 al 9 de juny.

En la primera edició d’aquesta campanya s’ha triat el tema ‘Llegendes en família’, per emfasitzar en la història i la mitologia catalanes. Pineda de Mar té com a personatge llegendari  “el jove Pirata Dragut“.

El jove Pirata Dragut

El tema escollit ha estat «Llegendes en Família», fa èmfasi en la història i la mitologia del nostre territori.

L’Ajuntament i els establiments participants han preparat un cap de setmana ple de sorpreses i activitats pels seus visitants: descomptes en l’allotjament, gratuïtats, tallers, sortides, menús especials als restaurants…amb l’objectiu que les famílies amb infants d’entre 2 i 12 anys gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.

Pineda de Mar ofereix un programa ple d’activitats

Pineda de Mar ofereix un programa molt atractiu ple d’activitats molt interessants, com ara, la ruta teatralitzada que surtirà des de l’oficina de turisme, dissabte i diumenge al matí, o els tallers temàtics que el visitant trobarà a plaça Espanya.

Al llarg de tot el cap de setmana, el nostre emblemàtic trenet, el xino-xano, funcionarà gratuïtament per facilitar l’afluència de més visitants, fent la seva ruta habitual.

Dibuix per pintar del jove Pirata Dragut

llegendes familia pineda
Per a més info: