Activitats

Fira Sud

Família, Shopping, Fires, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Fira Sud

Fira Sud és una fira temàtica  d’intercanvi cultural i comercial amb els pobles del sud, en concret amb aquells vinculats històricament amb Pineda de Mar i més concretament amb Poblenou, com ara, Rute, Alcalá la Real, Los Santos de Maimona, Algar, Loja  o Algarinejo.

La Fira està adreçada a tota la població i, als  visitants i  turistes. FIRASUD s’inaugura oficialment en un acte central, dissabte  a les 12.00h del migdia a la rotonda del Monument a càrrec de l’Alcalde de Pineda de Mar.

Hi participen un centenar de parades d’artesans i comerciants.  Parc infantil – Tallers gratuïts per al més menuts: Taller de guitarra, de roba, de Flamenc, d’Art Creatiu, de Reciclatge, de Broqueta de “xuxes”… Tallers a càrrec de l’Associació Gent de Pineda: “Fem galetes amb la SoniaAurea” i “Espai petita infància i jocs de taula”.

  • dissabte de 11:30 h a 24 h
  • diumenge de 12 h a 19 h

Organitza:

Ajuntament de Pineda de Mar

Col.labora:

AAVV Unió de Poblenou; Associació comerciants i empresaris Gent de Pineda; Associació ART x ART; AC Ntra. Sra. dels Dolors i Crist Jacent i l’Associació ACA Hermandad Ntra. Sra. del Rocío.