Activitats

Fira Sud

Família, Shopping, Fires, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Fira Sud

Fira Sud és una fira temàtica  d’intercanvi cultural i comercial amb els pobles del sud, en concret amb aquells vinculats històricament amb Pineda de Mar i més concretament amb Poblenou, com ara, Rute, Alcalá la Real, Los Santos de Maimona, Algar, Loja  o Algarinejo.

La Fira està adreçada a tota la població i, als  visitants i  turistes. FIRASUD s’inaugura oficialment en un acte central, dissabte  a les 12.00h del migdia a la rotonda del Monument a càrrec de l’Alcalde de Pineda de Mar.

Hi participen un centenar de parades d’artesans i comerciants.  L’esdeveniment firal es complementa amb una trentena de tallers gratuïts per grans i petits, demostracions d’oficis artesans,  desfilades de cavalls, l‘aula d’entorn rural de Marpí on els petits experimenten amb la natura i els animals… i amb les actuacions i espectacles que al llarg dels dos dies es fan a l’escenari de Cal Vedat , així com amb el  concert gratuït que es fa a la zona de cal Vedat que és on es concentra l’àrea gastronòmica.

Horari de l’activitat:

  • dissabte de 10 h a 24 h
  • diumenge de 10 h a 21 h

Organitza:

Ajuntament de Pineda de Mar

Col.labora:

AAVV Unió de Poblenou; Associació comerciants i empresaris Gent de Pineda; Associació ART x ART; AC Ntra. Sra. dels Dolors i Crist Jacent i l’Associació ACA Hermandad Ntra. Sra. del Rocío.