Activitats

Festival Psychobilly

Cultura, Festivals, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Festival Psychobilly

El Festival Psychobilly meeting, el coorganitzen l’Associació Just for Fun Musical,  i l’Ajuntament de Pineda de Mar.

L’edició del 2023 serà el #29 aniversari, tot i que a Pineda es celebra des de 2008.  El  programa d’activitats i el cartell d’actuacions normalment consta de sis dies on s’ofereixen diferents esdeveniments amb  la intenció de que la gent que assisteix com a públic passi una bona estada a Pineda de Mar. Cal significar que no hi ha cap altre festival al món dins d’aquest gènere i encara menys, que l’oferta musical es complementi amb una oferta turística, aprofitant el gaudi d’un enclau privilegiat.

És important conèixer què és el Psychobilly per tal de valorar la seva importància: El Psychobilly neix al Regne Unit als anys 80, com a fusió del rockabilly fet als anys 50 i els nous estils que apareixen com per exemple el punk. Amb els anys evoluciona i avui encara ho segueix fent agafant altres tipus d’influències com el pop, metal i altres músiques, en poques paraules podríem dir que és el rockabilly d’avui en dia. Normalment les formacions són trios de guitarra, contrabaix i bateria però moltes vegades s’utilitzen dues guitarres.

El Festival Psychobilly és el número 1 a nivell mundial, dins el seu gènere. És significatiu el fet què no hi ha cap altre festival del món dins d’aquest gènere en què una oferta musical es complementi amb una oferta turística tant important i variada, traient bon profit a la situació geogràfica privilegiada del municipi de Pineda de Mar.

Horari de l’activitat:
Consultar a la web www.psychobillymeeting.com

Concerts:
Tarda i nit

Altres activitats:
Al llarg de tot el dia en diferents enclaus de de Pineda de Mar

****servei de bus gratuït per els assistents als concerts

Organitza:
Just For Fun

Col·labora:
Ajuntament de Pineda de Mar

Sistema Cashless la única manera de pagament dintre del festival. Té incorporat un xip i et permet pagar dintre dinars, consumicions, merchandising etc.

pulsera pagar Psychobilly

Més informacio a la web del Psychobilly

https://psychobillymeeting.com/es/cashless-system-payment/