Activitats

Festival MAR d’Estiu

Cultura, Festivals, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Festival MAR d’Estiu

El festival planteja un veritable compromís amb el medi ambient apostant per la mínima empremta, el reciclatge de residus i el transport ecològic no contaminant com a primera opció, entre d’altres iniciatives. Els concerts acabaran a les 11 de la nit per tal de conciliar l’oci i el descans de veïns.

El nou festival Mar d’Estiu és l’aposta dels ajuntaments de Santa Susanna i Pineda de Mar, per a omplir les vetllades del Maresme amb les millors propostes musicals. Aquest nou projecte carregat d’il·lusió compta amb la direcció de la promotora barcelonina TheProject i neix per esdevenir una autèntica referència.

La convocatòria inclou més de 10 propostes amb concerts per a tots els gustos, que tindran lloc a l’espai La Llàntia de Santa Susanna, al costat mateix de Pineda de Mar. Una localització del tot envejable a tocar del mar, ben a prop de l’estació ferroviària, amb línes properes d’autobús i zones d’aparcament accessibles. En sintonia amb l’aposta de Santa Susanna i Pineda de Mar per la sostenibilitat, el festival Mar d’Estiu planteja un veritable compromís amb el medi ambient apostant per la mínima empremta, el reciclatge de residus i el transport ecològic no contaminant com a primera opció, entre d’altres iniciatives. Els concerts acabaran a les 11 de la nit per tal de conciliar l’oci i el descans de veïns, a més de facilitar la tornada en transport públic.

El festival es celebrarà durant la primera quinzena d’agost, comptant també amb un espai Village per actuacions de petit format. Inclourà una programació amb propostes 100% catalanes, emergents i amb veu de dona. També hi haurà espai per la gastronomia i els productes de proximitat. L’espai La Llàntia, de Santa Susanna, acollirà els principals concerts per mantenir un enfocament transversal i polièdric, amb propostes per a tots els públics. El cartell girarà al voltant dels grans noms amb trajectòries artístiques consolidades, parant especial atenció a l’escena catalana.

Els divertidíssims Ojete Calor inauguraran el cicle el 3 d’agost, donant pas a una programació que comptarà amb un bon grapat de grans noms com Luz CasalAra Malikian, Sopa de Cabra i Los Secretos. Artistes de gran renom com Malú, que repassarà en directe les seves millors cançons, l’estimadíssim Sergio Dalma i Juan Magán, amb els seus hits de ball llatins, també formen part d’aquesta cita estel·lar. El gadità AntoñitoMolina, en plena espiral ascendent, és tota una realitat indiscutible d’aquesta temporada, arribant a audiències cada cop més grans. Els sempre inspirats God Save The Queen i Rozalén, que presentarà el seu nou disc El Abrazo, també hi actuaran.

Tampoc es deixa de banda els més joves, amb un cartell que inclou un doble concert amb dues de les propostes més actuals i populars de l’escena catalana: Mushkaa i The Tyets completen un festival Mar d’Estiu que promet grans moments pels amants de la millor música en directe.

On comprar les entrades:
www.mardestiu.com