Activitats

Festa Major 2021

Cultura, Família, Oci, Fires, Festivals, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Festa Major del 2021 del 26 al 29 d’agost. Pendent de concretar les activitats.

———-

Festa Major 2019: Del 28 d’agost a l’1 de setembre Pineda de Mar es vestirà de festa un any més per celebrar la Festa Major local. Aquest any, l’Ajuntament de Pineda amb la col·laboració d’entitats i particulars del municipi, ha programat multitud d’activitats molt diverses per a tots els gustos i edats, mentre que es mantindran els esdeveniments de tradició cultural. El pregó de la Festa major se celebrarà el 28 d’agost, des del balcó de la casa de la vila i anirà a càrrec de l’actor pinedenc Jaume Casals, i la companyia el Replà serà l’encarregada de dur a terme el pregó de la FestaXic.

La festa major començarà el 28 d’agost amb la tradicional repicada de campanes i Encesa del Campanar i Esclat amb Foc a l’Església Parroquial de Santa Maria. Després es farà el pregó i es continuarà amb el Correfoc a càrrec de les Forces Infernals de Poblenou i la Ruixada Popular. A les 23.00h Lurrak farà l’espectacle inaugural de la Festa Major a la plaça Espanya.

De dijous a dissabte a la plaça Espanya tindrem música i balls de Festa Major.

La tradició i la cultura popular, estarà present en tota la Festa Major, amb sardanes, gegants, castellers…

Pel públic familiar, tindrem les activitats dins de la Festaxic, que començaran divendres 30 al matí amb Batucada i Pregó-Espectacle. Tindrem moltes activitats perquè els més petits de casa puguin gaudir molt.

La Festa Jove, de dimecres a divendres, des de les 21 h portarà molts concerts a la Platja dels Pins.

Durant tota la festa Major, tindrem un punt d’Informació on es vendran les samarretes solidàries de Festa Major a benefici de l’Associació ADIAM (horari d’11 a 14 i de 18 a 21 h).