Activitats

Cuina d’Hivern

Gastronomia, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Cuina d’Hivern

Arriba l’hivern i el Nadal i, amb ell, els moments d’oci i lleure es multipliquen. La cuina pinedenca, tradicional i cassolana, permet gaudir com autèntics sibarites del potencial gastronòmic del nostre territori. És una època de l’any que convida a una cuina popular i familiar. Els nostres restaurants omplen les seves cartes d’elaboracions especials per aquestes dates, amb productes de proximitat i de temporada que ens fan gaudir d’unes jornades entranyables amb familia i amics, amb un entorn càlid.

El pinedenc és del parer que res més típic per Nadal que uns canelons, d’aquells ben bons, dels de tota la vida o una bona escudella amb carn d’olla, galets i pilota. Un bon pollastre de pagès amb confits, una bona escudella, unes neules artesanes, torrons i  xocolata, no poden faltar a taula durant les trobades amb familiars i amics perquè, tot plegat, forma part de la nostra cultura gastronòmica.

Com a producte típic i característic de Pineda de Mar, trobem les garrofes que és una varietat de carquinyoli exclusiu de la nostra vila.