Activitats

Cuina de Primavera

Gastronomia, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Cuina de Primavera

Amb l’arribada de la primavera comença la temporada dels pèsols frescos al Maresme. La comarca del Maresme produeix una varietat de pèsol molt demandada i molt apreciada pel visitant i pels gourmets més exigents. Per gaudir dels sabors tradicionals de la nostra terra, vine a Pineda i degusta la “perla verda” maresmenca als nostres restaurants més exclusius!

La primavera i el bon temps també fa que la maduixa esdevingui la reina de la taula i no només a l’hora de les postres. El seu gust, el seu aroma i el seu colorit aporta un toc especial a salses, entrants i, fins i tot, als plats principals. La maduixa del maresme és tot un plaer pels sentits. No perdis l’oportunitat d’endinsar-te en una fusió de sabors inoblidable.

 

 

 

Jornades del bacallà

El bacallà és el protagonista gastronòmic de la vila de Pineda de Mar durant la del 29 e març al 5 d’abril.

Durant aquests dies, els restaurants pinedencs ofereixen plats amb el bacallà com a ingredient principal. Són unes jornades típiques de Pineda.

Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites. Als nostres restaurants trobareu entre d’altres delícies: bacallà micuit, a l’ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d’all, amb tempura…

Sens dubte, és una molt bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la vila.