Activitats

Cuina de Primavera

Gastronomia, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Cuina de Primavera

Amb l’arribada de la primavera comença la temporada dels pèsols frescos al Maresme. La comarca del Maresme produeix una varietat de pèsol molt demandada i molt apreciada pel visitant i pels gourmets més exigents. Per gaudir dels sabors tradicionals de la nostra terra, vine a Pineda i degusta la “perla verda” maresmenca als nostres restaurants més exclusius!

La primavera i el bon temps també fa que la maduixa esdevingui la reina de la taula i no només a l’hora de les postres. El seu gust, el seu aroma i el seu colorit aporta un toc especial a salses, entrants i, fins i tot, als plats principals. La maduixa del maresme és tot un plaer pels sentits. No perdis l’oportunitat d’endinsar-te en una fusió de sabors inoblidable.

 

 

 

DV

Jornades del bacallà

El bacallà és el protagonista gastronòmic de la vila de Pineda de Mar durant la segona quinzena de març, del 17 al 25.

Durant aquests dies, els restaurants pinedencs ofereixen plats amb el bacallà com a ingredient principal. Són unes jornades típiques de Pineda.

Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites. Als nostres restaurants trobareu entre d’altres delícies: bacallà micuit, a l’ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d’all, amb tempura…

Sens dubte, és una molt bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la vila.