Activitats

Cuina de Primavera

Gastronomia, Destacada

Informació

Comparteix aquesta activitat!

Registra't a la nostra newsletter!

Cuina de Primavera

Amb l’arribada de la primavera comença la temporada dels pèsols frescos al Maresme. La comarca del Maresme produeix una varietat de pèsol molt demandada i molt apreciada pel visitant i pels gourmets més exigents. Per gaudir dels sabors tradicionals de la nostra terra, vine a Pineda i degusta la “perla verda” maresmenca als nostres restaurants més exclusius!

La primavera i el bon temps també fa que la maduixa esdevingui la reina de la taula i no només a l’hora de les postres. El seu gust, el seu aroma i el seu colorit aporta un toc especial a salses, entrants i, fins i tot, als plats principals. La maduixa del maresme és tot un plaer pels sentits. No perdis l’oportunitat d’endinsar-te en una fusió de sabors inoblidable.

 

Jornades del Bacallà

 

Jornades del bacallà

  • Del 25 de març al 10 d’abril restaurants del municipi oferiran plats on el protagonista és el bacallà.

Pineda de Mar celebra la XXX edició de les Jornades del Bacallà. Participen restaurants del municipi que han preparat diferents menús i plats especials on el protagonista és aquest producte. Des del 25 de març al 10 d’abril els clients d’aquests restaurants podran degustar una trentena de plats diferents de bacallà. Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites.

flyer-web